Etiketter

tisdag 22 april 2014

Genomförande av muntligt NP fredag 25 april

Grupp 1
Förberedelsetid: 40 min.
8.10-8.50

Genomförandre: 60 min
9.00-10.00

Grupp 2
Förberedelsetid: 40 min.
9.00-9.40

Genomförandre: 60 min
10.00-11.00

Grupp 3
Förberedelsetid: 40 min.
10.00-10.40

Genomförandre: 60 min
11.00-12.00

Grupp 4
Förberedelsetid: 40 min.
11.00-11.40

Genomförandre: 60 min

13.00-14.00

Se grupperna här